MediaWatch

Socialdemokratiet får ny kultur- og medieordfører

Ny medieordfører for Socialdemokratiet blev valgt ind i Folketinget ved det seneste valg.

Kasper Sand Kjær bliver ny kultur- og medieordfører for Socialdemokratiet. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Som led i en mindre ordførerrokade udnævner Socialdemokratiet en ny kultur- og medieordfører for partiet. Det oplyser regeringspartiet ifølge Ritzau.

Jan Johansen, som har siddet på posten som kulturordfører det seneste år, mister sit ordførerskab, som går videre til Kasper Sand Kjær, som bliver kultur- og medieordfører.

Ændringerne er vedtaget på et gruppemøde tirsdag.

Kasper Sand Kjær blev valgt ind i Folketinget i 2019 og har siden haft uddannelses- og forskningsordførerskabet og været formand for Beskæftigelsesudvalget. Den post giver han nu videre Bjarne Laustsen. Til gengæld bliver Kasper Sand Kjær formand for Uddannelses- og Forskningsudvalget.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs