MediaWatch

Socialdemokratiet får ny kultur- og medieordfører

Ny medieordfører for Socialdemokratiet blev valgt ind i Folketinget ved det seneste valg.

Kasper Sand Kjær bliver ny kultur- og medieordfører for Socialdemokratiet. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Som led i en mindre ordførerrokade udnævner Socialdemokratiet en ny kultur- og medieordfører for partiet. Det oplyser regeringspartiet ifølge Ritzau.

Jan Johansen, som har siddet på posten som kulturordfører det seneste år, mister sit ordførerskab, som går videre til Kasper Sand Kjær, som bliver kultur- og medieordfører.

Ændringerne er vedtaget på et gruppemøde tirsdag.

Kasper Sand Kjær blev valgt ind i Folketinget i 2019 og har siden haft uddannelses- og forskningsordførerskabet og været formand for Beskæftigelsesudvalget. Den post giver han nu videre Bjarne Laustsen. Til gengæld bliver Kasper Sand Kjær formand for Uddannelses- og Forskningsudvalget.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs