MediaWatch

Kulturministeriet finder ny chef i Energiministeriet

Afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet bliver ny departementschef i Kulturministeriet under kulturminister Joy Mogensen (S).

Kultur- og kirkeminister Joy Mogensen (S) Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Det bliver Dorte Nøhr Andersen, der tager over efter Marie Hansen som ny departmentschef i Kulturministeriet. Det oplyser ministeriet i en pressemeddelelse.

Den nye departementschef kommer fra en stilling som afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og afløser Marie Hansen, der i marts blev udnævnt til ny direktør for Folketinget.

"Dorte har en stærk profil, der kan åbne Kulturministeriets stærke faglighed op for nye måder at arbejde på. Både med vores opgaver og omverden. Som det første står vi midt i en coronakrise, hvor vi sammen skal sikre et stærkt, levende og deltagende kultur-, forenings- og idrætsliv. Jeg glæder mig meget til samarbejdet," udtaler Joy Mogensen i meddelelsen.

Dorte Nøhr Andersen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har de seneste fem år været afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Før da har hun bl.a. været vicedirektør i Energistyrelsen. Med skiftet til Kulturministeriet får hun for første gang nærkontakt med kultur-, idræts- og foreningslivet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere