MediaWatch

Kulturminister afviser at blande sig i ansættelse hos DFI

Kulturminister Joy Mogensen (S) vil ikke blande sig i ansættelsen af Det Danske Filminstitut nye dokumentarfilmkonsulent, som har en fortid i det autonome miljø i København.

Foto: Mads Frost/IN/Ritzau Scanpix

Det Danske Filministituts (DFI) rekrutteringer er ikke kulturministerens bord. Det slår kulturminister Joy Mogensen (S) fast i et svar på et spørgsmål stillet af Dansk Folkepartis kultur- og medieordfører, Alex Ahrendtsen.

I kølvandet på ansættelsen af Frank Piasecki Poulsen som ny dokumentarfilmkonsulent hos DFI havde Alex Ahrendtsen afkrævet ministerens kommentar og holdning til ansættelsen, fordi Frank Piasecki forbindes med de voldelige optøjer under Pia Kjærsgaards besøg på Nørrebro i 1998.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs