MediaWatch

DJ-formand trækker udtalelse tilbage

Efter at have modtaget et brev fra det britiske journalistforbund, der kritiserer en skarp vending på Facebook og DJ's hjemmeside, trækker Lars Werge udtalelse tilbage.

Foto: Flemming Leitorp

"Det var interessant at se, at Jim Boumelha stillede op til posten som honorary treasurer (kasserer). I min optik svarer det til at sende Dracula i blodbanken."

Sådan skrev Lars Werge, formand for Dansk Journalistforbund, på sin åbne Facebook-profil i forrige uge ifølge Journalisten.

Udtalelsen kom i forbindelse med, at den britiske journalist stillede op til posten som kasserer i det internationale journalistforbund. Efterfølgende blev samme formulering lagt på forbundets hjemmeside.

Det er dog ikke faldet i god jord hos hverken Jim Boumelha eller det britiske journalistforbund, der efterfølgende har sendt et brev til Lars Werge og krævet udtalelsen trukket tilbage plus en undskyldning.

Det ønske har formanden valgt at efterleve.

"Vi trækker i dag en udtalelse tilbage, som er bragt på vores hjemmeside. Jeg har modtaget et brev for det britiske forbund og besluttet at trække udtalelsen tilbage og undskylde. Det har jeg også skrevet til dem i aftes," fortæller Lars Werge til Journalisten.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs