MediaWatch

Viacom indgår partnerskab med dansk firma

Firmaet Flickerlab er blevet leverandør og partner for Viacoms udvikling og brug af mobile tegnefilm.

Foto: Mark Lennihan/AP/Polfoto/Arkiv

Det dansk-amerikanske firma Flickerlab står over for et internationalt gennembrud efter virksomheden er blevet udvalgt som partner af verdens største medievirksomhed, Viacom. Det skriver Børsen.

Viacom har indgået en aftale med Flickerlab om at bruge firmaets animationsteknologi på tværs af alle Viacoms brands, udviklingsafdelinger og landegrænser.

"Viacom har lukket os ind i sit skatkammer med den her aftale. Jeg tror på en umiddelbar tredobling af selskabet på den helt korte bane," siger Tom Vedel, adm. direktør og medejer i Flickerlab til Børsen.

Flickerlab har arbejdet i mere end 15 år med sin animationsteknologi, Animgram. Virksomheden har bygget en platform, der gør det muligt for brugerne at lave sine egne tegnefilm og skabe indhold via deres telefoner. Teknologien er bl.a. brugt i børneserien Nelly Nut på DR.

Viacom er et børsnoteret selskab, der bl.a. ejer brands som MTV, Comedy Central og Nickelodeon. Virksomheden har en markedsværdi på omkring 16 mia. dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs