MediaWatch

DR finder ny chef for DR Trekanten internt

Redaktionsleder for Velfærdsredaktionen i DR Danmark overtager stillingen som redaktionschef for DR Trekanten.

Foto: Peter Wath/DR

DR har udnævnt Søren Lindbjerg som ny redaktionschef for DR Trekanten i Vejle. Han afløser Louise Pettersson, der er blevet nyhedschef på TV 2 Østjylland.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Søren Lindbjerg kommer fra en stilling som redaktionsleder for Velfærdsredaktionen i DR Danmark. Inden da har han han arbejdet som mediedirigent og konstitueret redaktionschef hos DR Østjylland, tilrettelægger af flere DR1-programmerne, reporter på TV-Avisen og journalist på "DR1 Dokumentar" og "DR1 Journalen".

"Søren Lindbjerg har haft en lang karriere som både undersøgende journalist og journalistisk leder. Igennem det seneste år har han som redaktør for DR's nye velfærdsredaktion i Aarhus stået bag en række regionale historier, som har sat dagsorden i hele landet. Derfor er det rigtig glædeligt, at vi nu får Søren på chefholdet som distriktschef for DR Trekanten," udtaler Anne-Marie Dohm, direktør i DR Danmark, i pressemeddelelsen.

DR Trekanten dækker kommunerne Hedensted, Vejle, Fredericia, Billund og Kolding, hvor der samlet bor omkring 320.000 indbyggere.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs