MediaWatch

TV2 Østjylland finder nyhedschef i DR

Redaktionschef ved DR Trekanten skifter til TV 2 Østjylland, hvor hun bliver nyhedschef.

TV 2 Østjylland har ansat 43-årige Louise Pettersson som nyhedschef. Hun kommer fra en stilling som redaktionschef ved DR Trekanten. Det skriver TV 2 Østjylland i en pressemeddelelse.

"Louise Pettersson har i sine år som redaktionschef på DR Trekanten leveret nogle meget overbevisende resultater indenfor de områder, jeg gerne vil styrke på TV2 Østjylland. Hun har arbejdet målrettet med at skabe stærkt regionalt indhold, der fungerer på tværs af platforme. Det er lykkedes hende at nå ud til markant flere brugere både digitalt og på sociale medier uden at gå på kompromis med det fokus på kvalitet, der skal være i en public service virksomhed som et DR distrikt eller en TV2 Region," udtaler Inga Vind, adm. direktør på TV2 Østjylland, i meddelelsen.

Louise Pettersson afløser Lars Mandal, der fratrådte sin stilling i januar.

På DR Trekanten i Vejle har Louise Pettersson haft ansvar for både landsdækkende og regionale radioprogrammer på P4 samt udvikling af journalistik og andet indhold til digitale platforme og sociale medier.

Tidligere har hun været ansat på TV/Midt-Vest, DR Syd og TV Syd.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs