MediaWatch

TV2 Østjylland finder nyhedschef i DR

Redaktionschef ved DR Trekanten skifter til TV 2 Østjylland, hvor hun bliver nyhedschef.

TV 2 Østjylland har ansat 43-årige Louise Pettersson som nyhedschef. Hun kommer fra en stilling som redaktionschef ved DR Trekanten. Det skriver TV 2 Østjylland i en pressemeddelelse.

"Louise Pettersson har i sine år som redaktionschef på DR Trekanten leveret nogle meget overbevisende resultater indenfor de områder, jeg gerne vil styrke på TV2 Østjylland. Hun har arbejdet målrettet med at skabe stærkt regionalt indhold, der fungerer på tværs af platforme. Det er lykkedes hende at nå ud til markant flere brugere både digitalt og på sociale medier uden at gå på kompromis med det fokus på kvalitet, der skal være i en public service virksomhed som et DR distrikt eller en TV2 Region," udtaler Inga Vind, adm. direktør på TV2 Østjylland, i meddelelsen.

Louise Pettersson afløser Lars Mandal, der fratrådte sin stilling i januar.

På DR Trekanten i Vejle har Louise Pettersson haft ansvar for både landsdækkende og regionale radioprogrammer på P4 samt udvikling af journalistik og andet indhold til digitale platforme og sociale medier.

Tidligere har hun været ansat på TV/Midt-Vest, DR Syd og TV Syd.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere