MediaWatch

DR finder velfærds-korrespondent på TV 2

Reporter på TV 2 Nyheder i Odense bliver DR's første velfærdskorrespondent.

Foto: Ebbe Rosendahl/TV 2 Danmark

DR har ansat sin første korrespondent på den nye velfærdsredaktion i Aarhus. Det bliver 38-årige Kasper Friche, der kommer til DR efter 10 års ansættelse på TV 2 Nyhederne. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Kasper Friche skal dække stoffet fra basen i Aarhus, hvor DR etablerede en velfærdsredaktion i foråret som led i styrkelsen af den regionale nyhedsdækning i DR Danmark. Redaktionen tæller tre reportere og har fokus på temaer som folkeskole, sundhed og arbejdsmarked med Kasper Friche som seernes faste guide til at udlægge teksten. 

”Historier fra velfærdsredaktionen tager udgangspunkt i de sociale, politiske, kulturelle og økonomiske forskelligheder, der er på tværs af landet. Og derfor skal historierne også formidles på en måde, så de skaber værdi og indsigt for den brede del af befolkningen. Vi glæder os derfor til at få en korrespondent på holdet, som netop kan formidle historier, som borgerne kan kende sig selv og hinanden i,” siger DR Danmarks direktør Anne-Marie Dohm.

Kasper Friche er uddannet fra Syddansk Universitet i 2003 med praktikant på TV 2-regionalen, TV Midt-Vest.

Siden kom han til TV 2 og Kvægtorvet hvor han ud over at være reporter på blandt andet 19Nyhederne og 22Skammelsen, også været hovedtillidsmand for journalisterne i Odense.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs