MediaWatch

PFA opgiver sag mod ugebrev i Pressenævnet

En afgørelse fra Finanstilsynet får pensiosnselskabet PFA til at droppe varslet pressenævnssag mod Økonomisk Ugebrev.

Efter først at have opgivet en retssag dropper pensionsselskabet PFA nu også en pressenævnssag mod det lille erhvervsmedie Økonomisk Ugebrev, skriver Finans.

Pensionsselskabet har valgt at lægge sig fladt ned, efter en afgørelse fra Finanstilsynet slår fast, at Økonomisk Ugebrev havde ret, da ugebrevet skrev, at PFA havde brugt en teknisk manøvre, der betød at pensionskassen så kunstigt stor ud.

"Påtalen berører (...) den tvist, som PFA tidligere har haft med Økonomisk Ugebrev, og i det lys må jeg konkludere, at PFA nok fik fronten mod Økonomisk Ugebrev trukket for hårdt op. Det tog vi konsekvensen af for flere måneder siden, hvor vi trak sagen tilbage og gik i dialog med Økonomisk Ugebrev med det resultat, at vi har genetableret et godt forhold," skriver koncerndirektør Anders Damgaard i en mail til Finans.

Økonomisk Ugebrevs chefredaktør, Morten W. Langer, udtaler til Finans, at sagen er blevet lukket "til begge parters tilfredshed". Han glæder sig over, at Finanstilsynet med sin afgørelse bekræfter ugebrevets historie.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs