MediaWatch

Ugebrev afviser dødsstød ved angreb fra PFA

Økonomisk Ugebrev kan stå imod en eventuel retssag mod PFA Pension, selvom ugebrevet har negativ egenkapital.

Selvom de seneste år har budt på underskud og egenkapitalen er negativ med over 800.000 kr, afviser Økonomisk Ugebrev, at sagsomkostningerne i forbindelse med stævningen fra PFA kan tage livet af dem, skriver Børsen.

Ifølge Børsens beregninger kan sagsomkostninger løbe op i mere end 300.000 kr.

"Økonomisk Ugebrev A/S kommer ud af 2014 med millionoverskud, så de forventede sagsomkostninger til advokat kan vi sagtens løfte med den aktuelle økonomi," skriver Morten W. Langer i en mail til Børsen.

Hårde år

De seneste regnskabsår har ellers været hårde for Økonomisk Ugebrev. Ved seneste regnskab for 2013 landede årets resultat på minus 835.000 kr., i 2012 var underskuddet på 26.500 kr., hvilket var en forbedring fra året forinden, der bød på et underskud på 365.000 kr.

PFA, der er landets største pensionsselskab, stævner ugebrevet for 3,6 mio. kr. for bagvaskelse af selskabet i en kritisk artikel, hvor ugebrevet skriver, at PFA har pustet sin balance op ved hjælp af såkaldte repo-forretninger.

Økonomisk Ugebrev afviser alle anklagerne og meddeler i en leder, at de ikke har tænkt sig at lægge sig ned og er klar til at tage retsopgøret.

Senest har PFA dog meddelt, at de vil søge dialog med Økonomisk Ugebrev for "at løse sagen i mindelighed". Ifølge Økonomisk Ugebrev fastholder PFA dog stævningen, hvilket sår tvivl om grundlaget for et forlig, lyder det fra ugebrevet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs