MediaWatch

Populær talkshow-vært har sidste arbejdsdag 6. august

Jon Stewart stopper på The Daily Show i starten af august. Årsagen til stoppet er, at han har mistet gnisten og udsigten til endnu et amerikansk præsidentvalg.

Foto: Darren Calabrese/AP/Polfoto/Arkiv

Han smed en bombe under både underholdningsbranchen og det politiske USA, da han annoncerede, at han stopper på tv-programmet The Daily Show. Sidste omgang med Jon Stewart i spidsen for showet bliver 6. august, skriver The Hollywood Reporter.

Samtidig løfter Jon Stewart sløret for, hvilke tanker han gjorde sig, inden han valgte at smide håndklædet i ringen, skriver The Guardian.

"Det var egentlig ikke, fordi showet ikke længere fungerede for mig, eller at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle gøre mit arbejde. Jeg fik bare slet ikke den samme tilfredsstillelse ud af det, som jeg gjorde før," forklarer den 52-årige amerikaner.

Stewart offentliggjorde sin beslutning den 10. februar, og udsigten til endnu et amerikansk præsidentvalg var også medvirkende til, at han ikke længere ville være vært for det populære talkshow.

"Jeg har dækket præsidentvalg fire gange før, og det så bare ikke ud til, at der ville være noget radikalt anderledes ved at dække det denne gang," siger han.

Men sikkert er det dog, at hans efterfølger bliver den unge, sydafrikanske komiker Trevor Noah, der indtil nu har floreret på den anden side af kameraet hos The Daily Show.

/ritzau

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs