MediaWatch

Viasat viser verdens største boksebrag

Opdateret. Viasat og Viaplay viser en af nyere tids største boksbrag på TV3Sport. Kampen vil blive solgt som pay-per-view.

Foto: Jae C. Hong/AP/Polfoto/Arkiv

Danske boksefans får muligheden for at følge med, når amerikanske Floyd Mayweather og filippinske Manny Pacquiao går i ringen til den nyere tids største boksebrag 2. maj i Las Vegas.

Viasat og Viaplay vil således sende kampen til danskerne, skriver Ekstra Bladet. Oplysningerne bekræftes at Viasat i en pressemeddelelse.

”2. maj vil gå over i sportshistorien som en af de største aftener nogensinde. Hele verdens øjne vil være rettet mod MGM Grand Garden Arena i Las Vegas mod det, der vel tegner til at blive historiens største boksekamp. Vi er stolte over at være partnere og kunne bringe kampen til danskerne,” udtaler MTG's sportschef, Peter Nørrelund, i pressemeddelelsen.

Ligesom i de fleste andre lande viser Viasat kampensom en pay-per-view begivenhed.

”Denne kamp er big-business. Men det er også den største enkeltstående sportsbegivenhed i mange år. Jeg er sikker på, at mange ønsker at opleve det, som med sikkerhed bliver en historisk aften og nat. Vi ser frem til at præsentere den for danskerne,” udtaler Peter Nørrelund.

Der står gigantiske summer på spil i boksebraget, der forventes at inbringe 2,8 mia. kr. i tv-penge, sponsorer, billetindtægter med videre. Floyd Mayweather, som regnes for en af de største boksere nogensinde, ventes at modtage i nærheden af en milliard kr. for kampen, mens Manny Pacquiao får 700 mio. kr. for kampen.

Opdateret kl. 09:30 med pressemeddelelse fra Viasat.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs