MediaWatch

Boksning bliver digital smagsprøve

Mogens Palle havde ellers en aftale med TvDanmark om stævnet, men Stald Palle har i stedet indgået en aftale med Viasat, der tilbyder stævnet eksklusivt som pay-per-view til Viasats digitale parabolseere.

Stævnet er kun til rådighed for dem, som modtager deres Viasat kanaler og programmer via en digital satellitmodtager. Det sendes på "Viasat Ticket", som er Viasats pay-per-view kanal.

Viasat tager dermed et skridt for at fremme overgangen fra analoge til digitale parabolmodtagere.

Der er tale om et meget stort boksestævne, som kun kan arrangeres på dansk jord, hvis det sker som pay-per-view, vurderer Jørgen Madsen, der er international direktør for MTGs nye division, New Media, der blandt andet omfatter digital TV.

Stævnet bliver en smagsprøve på en digital TV-fremtid, hvor mange ekstra programtilbud - ikke mindst sport - udbydes selvstændigt til en særlig pris.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs