MediaWatch

Grønlandsk public service-station har fundet ny direktør

Afdelingsleder fra Departementet for Bolig, Byggeri og Infrastruktur i Grønland bliver ny direktør KNR.

KNR, den grønlandske public service-station, har ansat Jacob Abelsen som ny direktør. Jacob Abelsen kommer fra en stilling som afdelingsleder i Departementet for Bolig, Byggeri og Infrastruktur og er oprindelig bankuddannet i Grønlandsbanken.

Det skriver KNR på sin hjemmeside.

"Vi har i bestyrelsen peget på Jacob Abelsen som KNR's nye direktør og glæder os til at samarbejde med ham om at fortsætte udviklingen af KNR," oplyser KNR's bestyrelsesformand Nukaraq Eugenius.

KNR har været på jagt efter en ny direktør, fordi nuværende direktør Søren Lennert Mortensen forlader posten efter halvandet år for igen at hellige sig sin og ægtefællens private ejendomsmæglervirksomhed.

Jacob Abelsen starter i sin nye stilling 1. maj 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs