MediaWatch

Grønlandsk public service-station har fundet ny direktør

Afdelingsleder fra Departementet for Bolig, Byggeri og Infrastruktur i Grønland bliver ny direktør KNR.

KNR, den grønlandske public service-station, har ansat Jacob Abelsen som ny direktør. Jacob Abelsen kommer fra en stilling som afdelingsleder i Departementet for Bolig, Byggeri og Infrastruktur og er oprindelig bankuddannet i Grønlandsbanken.

Det skriver KNR på sin hjemmeside.

"Vi har i bestyrelsen peget på Jacob Abelsen som KNR's nye direktør og glæder os til at samarbejde med ham om at fortsætte udviklingen af KNR," oplyser KNR's bestyrelsesformand Nukaraq Eugenius.

KNR har været på jagt efter en ny direktør, fordi nuværende direktør Søren Lennert Mortensen forlader posten efter halvandet år for igen at hellige sig sin og ægtefællens private ejendomsmæglervirksomhed.

Jacob Abelsen starter i sin nye stilling 1. maj 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs