MediaWatch

Grønlandsk public service-station har fundet ny direktør

Afdelingsleder fra Departementet for Bolig, Byggeri og Infrastruktur i Grønland bliver ny direktør KNR.

KNR, den grønlandske public service-station, har ansat Jacob Abelsen som ny direktør. Jacob Abelsen kommer fra en stilling som afdelingsleder i Departementet for Bolig, Byggeri og Infrastruktur og er oprindelig bankuddannet i Grønlandsbanken.

Det skriver KNR på sin hjemmeside.

"Vi har i bestyrelsen peget på Jacob Abelsen som KNR's nye direktør og glæder os til at samarbejde med ham om at fortsætte udviklingen af KNR," oplyser KNR's bestyrelsesformand Nukaraq Eugenius.

KNR har været på jagt efter en ny direktør, fordi nuværende direktør Søren Lennert Mortensen forlader posten efter halvandet år for igen at hellige sig sin og ægtefællens private ejendomsmæglervirksomhed.

Jacob Abelsen starter i sin nye stilling 1. maj 2015.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs