MediaWatch

KNR-direktør siger op efter kun et år

Direktør for KNR Søren Lennert Mortensen har sagt op og stopper til maj. Han ønsker at flytte hjem Sisimiut og fortsætte som ejendomsmægler og konsulent.

Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Efter kun godt et år på posten har direktøren for det grønlandske svar på DR, KNR, Søren Lennert Mortesen, besluttet at stoppe som direktør ved udgangen af april 2015, skriver Sermitsiaq.

"Jeg har sagt min stilling op, og er nu på vej hjem til Sisimiut og til familien efter et fantastisk spændende år i KNR og i Nuuk. Det har været meget udfordrende at deltage i udviklingen af KNR, og jeg er mere end tilfreds med den udvikling, vi har gennemlevet det sidste år tid. Min opgave var at skabe ro omkring KNR, sætte en ny retning og komme i gang med at udvikle programfladen," udtaler Søren Lennert Mortensen den snart afgående KNR-direktør til Sermitsiaq.

Søren Lennert Mortensen blev ellers ansat i en tre-årig periode den 15. november sidste år. Han meddelte sin beslutning på et internt møde i KNR fredag. Søren Lennert Mortensen ønsker at flytte hjem til Sisimiut og fortsætte som ejendomsmægler og konsulent.

I en pressemeddelelse udtaler bestyrelsesformand for KNR, Nukaraq Eugenius, at han er ked af Søren Lennert Mortensens opsigelse. Han regner med at slå direktør-stillingen op og besætte den "snarest muligt."

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs