MediaWatch

TDC-topchef: Vi er et opkøbsmål

En bølge af opkøb ruller i den internationale telebranche, og TDC kan blive et af målene, lyder ny melding fra selskabet selv.

Foto: Stine Bidstrup/POLFOTO/Arkiv

En bølge af opkøb ruller i den internationale telebranche, og TDC kan blive et af målene. Sådan lyder den opsigtsvækkende melding fra det danske teleselskabs topchef Carsten Dilling. Analytikere og investorer ser også et muligt opkøb af TDC i fremtiden.

Det skriver Dagbladet Børsen.

"Man ved aldrig, hvor det her ender, eller hvad slutspillet bliver. Vi kører vores forretning ud fra, at vi skal stå alene. Og vi tror på, at den plan er så stærk, og at vi dermed bliver et mere og mere interessant opkøbsemne for dem, der er interesserede," siger Carsten Dilling, topchef hos TDC.

Den hårde konkurrence og det store indtjeningspres har de seneste år medført en række store handler i Skandinavien. Telia har slået sig sammen med Telenor og i Norge har Telia købt Tele2. I efteråret købte TDC desuden det norske kabel-tv-selskab Get for den nette sum af 12,5 mia. kr. Et køb som har bevirket, at TDC ikke selv har mulighed for yderligere opkøb.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs