MediaWatch

Nye webtal: Magasinhuse puffer Dagens.dk-ejer ned ad liste over udgivere

Sidste år havde ejeren af Dagens.dk, Nyhedsgruppen, held med at kravle op i top 10 over de største digitale udgivere, men nye samlede tal på tværs af platforme må Nyhedsgruppen se sig distanceret af bl.a. Bonnier og Egmonts digitale medier.

Foto: Colourbox

Nyhedsgruppen Aps' medier - anført af med den altoverskyggende trafikmagnet Dagens.dk - får ikke lov til i første omgang at vænne sig til en plads i forårssolen blandt landets ti største udgivere af digitale medier.

På Danske Medier Researchs månedsopgørelse over de største netmedier for januar i år, hvor det for første gang er muligt at finde et samlet brugertal på tværs af web, mobil og tablet, er Nyhedsgruppen blandt de udgivere, der må tage notits af de ændrede styrkeforhold blandt medierne, som de nye tal fører med.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs