MediaWatch

Familie Journal og Dk4 lancerer dansktop-talentshow

Dansktoppen får sit eget talentshow over 12 programmer på Dk4 i samarbejde med Familie Journal. Vært bliver Ole Stephensen.

Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto/Arkiv

Et nyt talentshow inden for dansktop ser dagens lys til september. Aller-magasinet Familie Journal og tv-kanalen Dk4 lancerer i samarbejde en talentkonkurrence, som afvikles over 12 uger og som kommer til at hedde 'Dansktop Prisen 2015'.

"Vi vil hylde Dansktoppen og give den anerkendelse, som den fortjener, og samarbejdet med dk4 ligger lige for, idet tv-kanalen og Familie Journal i høj grad henvender sig til det samme populær-musikglade publikum," udtaler ugebladsdirektør i Aller, Anette Kokholm i en pressemeddelelse.

Planen er, at konkurrencen og showet skal blive en årlig tilbagevendende begivenhed. Det hele afsluttes med et stort finaleshow, hvor man foruden finalisterne fra talentkonkurrencerne vil kunne opleve nogle af Danmarks mest kendte dansktop-stjerner. 

Vært på de 12 shows på Dk4 bliver Ole Stephensen, som også vil stå i spidsen for et særligt udvalgt ekspertpanel. Panelet skal vejlede og støtte deltagerne, og herefter er det seerne, der ved hjælp af sms-stemmer skal afgøre, hvor langt, de enkelte når i konkurrencen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs