MediaWatch

Cameron afviser britiske broadcasteres tv-dueller

Den britiske premierminister vil kun stille op til en tv-debat og beskylder tv-stationerne for at skabe kaos ved at arrangere debatter uden at have hørt partierne inden.

Foto: Andrew Milligan/AP/Polfoto/Arkiv

Den britiske premierminister David Cameron sender de britiske broadcastere en kurv. Via Downing Street har premierministeren meddelt, at han kun stiller op til en enkelt tv-duel, inden den formelle valgkamp begynder i næste måned, skriver the Guardian.

I en email til formanden for broadcasternes lederdebat-komite, Sue Inglish, skriver premierministerens kommunikationsdirektør, Craig Oliver, at David Cameron vil deltage i en 90-minutters tv-debat mellem de syv partiledere. Debatten skal dog foregå før 23. marts.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs