MediaWatch

News of the World-redaktør løsladt efter fem måneder

Efter fem måneder er tidligere redaktør på News of the World Andy Coulson blevet løsladt fra fængslet. Tidligere på året blev han idømt 18 måneders fængsel for sin rolle i News of the World-skandalesagen.

Foto: Stefan Rousseau/AP/Polfoto/Arkiv

Andy Coulson, tidligere redaktør for hedengange News of the World og senere spindoktor for premierminister David Cameron, er blevet løsladt fra fængslet efter fem måneder bag tremmer, skriver Financial Times.

Andy Coulson har dermed afsonet omkring en fjerdedel af den straf, han fik for at orkestrere telefon-hacking i News of the World-skandalen. Den første del af afsoningen foregik i Belmarsh i London. Her delte Andy Coulson celle med den tidligere top-reporter på News of the World Neville Thurlbeck. Den sidste del af afsoningen foregik i det åbne fængsel Hollesley Bay i Suffolk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs