MediaWatch

TV 2 beklager kameramands sabotering af fans' trommer

En kameramand fra TV 2 Sporten sprættede i weekenden to trommer tilhørende håndboldfans op. Det får nu TV 2 Sporten til at undskylde og tage afstand fra episoden.

TV 2 beklager, at en kameramand fra tv-stationen sprættede to trommer op med en kniv i weekendens håndboldkamp mellem FC Midtjylland og Viborg HK, skriver BT.

Ifølge et øjenvidne forsøgte fansene at stoppe kameramanden, men han nåede at smutte, inden de fik stillet ham til regnskab for de ødelagte trommer.

"Vi ser selvfølgelig med meget stor alvor på den her sag. Vi beklager den rigtig meget, og vi har sendt en skriftlig undskyldning til både fanklubben FCM Håndbold Support og FC Midtjylland, ligesom jeg også har været i dialog med Torben Kølbæk (formand for FCM, red.)," siger Frederik Lauesen, sportschef på TV 2.

Han oplyser, at kameramanden er en freelancer, som ikke er direkte ansat af TV2 Sporten. Tv-stationen er samtidig klar til at erstatte det ødelagte, hvis ikke det skal være kameramanden selv, siger Frederik Lauesen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs