MediaWatch

Pytlick indtræder i TV 2 Sports kommentator-korps

Sportskanalen henter den fyrede håndbold-landstræner ind som kommentator og ekspert i dækningen af ligakampe.

Foto: JENS HENRIK DAUGAARD/POLFOTO

Knap var Jan Pytlick fyret, før TV 2 Sport stod klar med et tilbud til den mangeårige damelandsholdstræner om at blive ny håndboldekspert. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

”Jeg kontaktede Jan Pytlick meget hurtigt efter, at han havde fået silkesnoren. Jeg ville gerne sikre mig, at han kom på TV 2 SPORT, fordi hans passion og dedikation passer perfekt til både TV 2 SPORT og alle vores øvrige medarbejdere,” siger TV 2 Sports-chefredaktør John Jäger i pressemeddelelsen.

Allerede i morgen onsdag får Jan Pytlick debut i sin nye rolle i forbindelse med kampen mellem SK Aarhus-Ringkøbing.

”Jeg glæder mig til denne nye udfordring. Det bliver interessant at skulle sidde på den anden side af bordet og forholde mig objektivt til det, jeg ser på banen og samtidig bruge mit indgående kendskab til håndbold og spillerne på en helt ny måde,” siger Jan Pytlick i pressemeddelelsen.

Top 20: Hoteldrama slår X Factor

TV 2 Sport slår

TV3 Sport og Eurosport i premiereweekend

TV3 sætter gaflen i sommerens U21 EM

Håndboldforbund beklager pressechefs udtalelse

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs