MediaWatch

Pytlick indtræder i TV 2 Sports kommentator-korps

Sportskanalen henter den fyrede håndbold-landstræner ind som kommentator og ekspert i dækningen af ligakampe.

Foto: JENS HENRIK DAUGAARD/POLFOTO

Knap var Jan Pytlick fyret, før TV 2 Sport stod klar med et tilbud til den mangeårige damelandsholdstræner om at blive ny håndboldekspert. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

”Jeg kontaktede Jan Pytlick meget hurtigt efter, at han havde fået silkesnoren. Jeg ville gerne sikre mig, at han kom på TV 2 SPORT, fordi hans passion og dedikation passer perfekt til både TV 2 SPORT og alle vores øvrige medarbejdere,” siger TV 2 Sports-chefredaktør John Jäger i pressemeddelelsen.

Allerede i morgen onsdag får Jan Pytlick debut i sin nye rolle i forbindelse med kampen mellem SK Aarhus-Ringkøbing.

”Jeg glæder mig til denne nye udfordring. Det bliver interessant at skulle sidde på den anden side af bordet og forholde mig objektivt til det, jeg ser på banen og samtidig bruge mit indgående kendskab til håndbold og spillerne på en helt ny måde,” siger Jan Pytlick i pressemeddelelsen.

Top 20: Hoteldrama slår X Factor

TV 2 Sport slår

TV3 Sport og Eurosport i premiereweekend

TV3 sætter gaflen i sommerens U21 EM

Håndboldforbund beklager pressechefs udtalelse

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs