MediaWatch

Eniro mistænkes for insiderhandel

Det svenske bagmandspoliti mistænker Eniro for insiderhandel i forbindelse med nyemission på en milliard svenske kroner samt sommerens katastrofe-regnskab.

Foto: Jens Panduro/Polfoto/Arkiv

Opdateret kl. 12:56 - Søgemaskinevirksomheden Eniro, som står bag bla. Krak og De Gule Sider, er under mistanke for insiderhandel, skriver Svd. Næringsliv

Den svenske anklagemyndighed har indledt en undersøgelse af handlen med Eniros præferenceaktie i dagene omrking en nyemission på næsten en milliard svenske kroner, som Eniro annoncerede 6. februar. Emissionen fik præferencaktien, der garanterer aktionærerne udbytte, til at springe i vejret. De sidste ti handelsdage er aktien steget med 37 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs