MediaWatch

Gang i hjulene får Jobindex til at opjustere

Pæn vækst i jobmarkedet i årets sidste kvartal får portalen til at skrue forventningerne op forud for årsregnskabet.

Kaare Danielsen, adm. dir. Jobindex

Flere virksomheder end ventet tyede i fjerde kvartal til Jobindex for at finde nye medarbejdere. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Væksten fører derfor nu til, at jobportalen sætter forventningerne til årsregnskabet et nøk op. Før hed de en nettoomsætning på 200 mio. kr. og et driftsoverskud før renter og skat på 40 mio. kr. Nu er der udsigt til en omsætning på 214 mio. kr. og et driftsoverskud på 46 mio. kr, når Jobindex efter planen offentliggør regnskab midt i februar.

I det seneste år har Jobindex bl.a. købt den danske del af del af karriere- og rekrutteringsportalen Stepstone og It-jobbank fra den tyske mediekoncern Axel Springer. Regnskabet ventes klar 16. februar, hvor forventningerne til 2015 vil indgå.

Sidste år endte Jobindex’ nettoomsætning på 135 mio. kr., hvor købet af Computerworld sendte den op med 19 pct. i forhold til 2012’s 113 mio. kr. Driftsresultatet før renter og skat blev 24,7 mio. kr. sidste år.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs