MediaWatch

Egmont henter Danmarks første kvindelige sportsvært

Egmont ansætter DR's Karin Palshøj, der er Danmarks første kvindelige sportsvært, som global news editor.

52-årige Karin Palshøj skifter fra en stilling som vært og redaktionssektretær i DR Nyheder ud med en titel som global news editor hos Egmont, oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

"Som Global News Editor hos Egmont skal Karin Palshøj være med til at synliggøre og øge kendskabet til Egmont, der er Danmarks størstemediekoncern – dels i den daglige, interne kommunikation, dels som redaktør for koncernens medarbejderblad Stories," skriver Egmont i pressemeddelelsen.

Karin Palshøj var Danmarks første kvindelige sportsstudievært, da hun blev ansat i DR i 1988. Siden har hun redigeret et utal af tv-aviser, Deadline-udsendelser, P1 Morgen-udsendelser, radioaviser og web-forsider i DR.

Hun er desuden forfatter til interviewbøger med kronsprinsparret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs