MediaWatch

Egmont henter Danmarks første kvindelige sportsvært

Egmont ansætter DR's Karin Palshøj, der er Danmarks første kvindelige sportsvært, som global news editor.

52-årige Karin Palshøj skifter fra en stilling som vært og redaktionssektretær i DR Nyheder ud med en titel som global news editor hos Egmont, oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

"Som Global News Editor hos Egmont skal Karin Palshøj være med til at synliggøre og øge kendskabet til Egmont, der er Danmarks størstemediekoncern – dels i den daglige, interne kommunikation, dels som redaktør for koncernens medarbejderblad Stories," skriver Egmont i pressemeddelelsen.

Karin Palshøj var Danmarks første kvindelige sportsstudievært, da hun blev ansat i DR i 1988. Siden har hun redigeret et utal af tv-aviser, Deadline-udsendelser, P1 Morgen-udsendelser, radioaviser og web-forsider i DR.

Hun er desuden forfatter til interviewbøger med kronsprinsparret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs