MediaWatch

Medieskandalen, der tog Nets, IBM og Riget på data­sengen

Se og Hør­-sagen har indirekte afsløret store dataproblemer i virksomheder og myndigheder. Få det store overblik i Watch Mediers magasin Business Watch.

Foto: TARIQ MIKKEL KHAN

Da den tidligere Se og Hør­journalist Ken B. Rasmussen satte gang i den største medieskandale i dansk historie med sin bog ”Livet, det forbandede”, afslørede han ikke kun en rådden kultur på Se og Hør.

Med oplysningerne om, hvordan ugebladet gennem kilder i danske virksomheder har fået fingrene i følsomme informationer om kendte personer, afslørede Ken. B. Rasmussen også indirekte, hvordan datasikkerhed halter i flere dele af det danske erhvervsliv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs