MediaWatch

Lorry-vært vender tilbage til TV 2 Sporten

Vært på Lorry Christian Müller Bækgaard skifter til TV 2 Sporten, hvor han får en central rolle i det nye sportscenter.

TV 2 Sporten henter vært på TV 2 Lorry Christian Müller Bækgaard hjem. Her skal 30-årige Christian Müller Bækgaard være vært på TV 2 Sporten, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Som en central figur i det nye Sporscenter vil seerne opleve Christian Müller Bækgaard på TV 2's nye sportskanal, Nyhederne, News og Sporten, og han vil stå i spidsen for livetransmissioner på Tv2.dk og på TV 2 Play, skriver TV 2.

"At Christian Bækgaard vender tilbage til TV 2 Sporten virker helt naturligt, nu hvor vi skal lave en sportskanal, og Sportscenteret samtidig skruer op for nyhedsproduktionen. I Sportscenteret producerer vi nyheder døgnet rundt til alle husets platforme, og i Christian får vi en ung og ambitiøs vært, der samtidig kommer med flere års erfaring," udtaler Allan Hvid, redaktionschef på TV 2 Sporten.

Christian Müller Bækgaard er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Efter endt udannelse arbejdede han på TV 2 Sporten som reporter, inden han blev studievært på TV 2 Sporten. Siden 2013 har han været vært på Lorry.

Han tiltræder sin nye stilling i begyndelsen af 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs