MediaWatch

Ingeniøren henter DR-redaktør til digital oprustning

Nyhedsredaktør på DR Medier Henrik Heide skifter til Ingeniøren, hvor han som webredaktør skal stå i spidsen for daglig drift og udvikling af Ing.dk

Nyhedsredaktør for DR Medier, Henrik Heide, skifter til Ingeniøren. Her skal han som webredaktør være med til at udvikle Ingeniørens digitale hovedmedie, Ing.dk.

Det skriver Ingeniøren i en pressemeddelelse.

"Ing.dk er i dag blandt de stærkeste specialmedier på nettet. Men udviklingen står som bekendt ikke stille, og derfor står vi nu med et behov for at rykke med ekstra stor styrke på vores digitale strategi. Jeg er helt utrolig glad for, at en kapacitet som Henrik Heide vil hjælpe os med at løfte den opgave,” udtaler Trine Reitz Bjerregaard, redaktionschef i Mediehuset Ingeniøren, i pressemeddelelsen.

Som nyhedsredaktør ved DR Medier har Henrik Heide været med i en stor omlægning af Dr.dk, der er gået fra at være et site, der fortalte om radio og tv til at være en kanal med selvstændigt indhold og journalistik.

Henrik Heide tiltræder sin nye stilling på Ingeniøren til januar, hvor han som webredaktør bliver en del af den redaktionelle ledelse.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs