MediaWatch

Se vinderne af årets Bording-priser

De fire Bording-statuetter er netop uddelt. Se hvem der løb med journalistprisen, medieprisen og de to specialpriser.

Anders Bording-prisen er opkaldt efter den danske digter og journalist af samme navn. Han betragtes som en pressehistorisk pionér, fordi han i slutningen af 1600-tallet skrev og udgav månedsavisen 'Den Danske Mercurius'.

Danske Medier har i dag, fredag, uddelt årets Anders Bording-priser på Københavns Rådhus, skriver Danske Medier.
 

Journalistprisen gik til journalist Niels-Bjørn Albinus, fra Dagens Medicin, for "dygtig og vidende anvendelse af caseorienteret journalistik" for at afsløre, hvordan en uskyldig type operation har ført til spredning af kræft og dødsfald – uden at patienterne blev informeret.

Medieprisen gik til magasinet Samvirke for at levere et kundeblad, der er præget af "originalitet, spændende visuelle effekter. Det er veloplagt, begavet og brugbart med gennemtænkte løsninger, som engagerer læserne, og som rammer ånden i den bagvedliggende organisation".

Specialprisen for visuel formidling gik til DSB-bladet 'Ud & Se' for "et inspirerende bud på, hvordan man kan styrke det trykte magasin ved at udnytte de digitale mediers muligheder" Ud og se blev i 2013 udliciteret til Datagraf Communications.

Innovationsprisen gik til fagbladet Ergoterapeuten for et "skalérbart overskueligt værktøj til at sikre et gennemtænkt magasinunivers på alle platforme og for en gennemtænkt, ambitiøs og visionær kanalstrategi."

Mere fra MediaWatch

TV 2 Play runder 1 mio. abonnenter

TV 2 er nået et skridt nærmere sit 2025-mål om at nå 1,3 mio. abonnenter på streamingtjenesten TV 2 Play. Fokus hos den statsejede tv-station ligger i de kommende år på indholdsinvesteringer og digital udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs