MediaWatch

Cavlingvinder bliver redaktør på DR2

Jeppe Gaardboe, der modtog Cavlingprisen for ’I Skattely’, bliver ny redaktør for aktualitet og debat på DR2. Jonathan Herrik bliver redaktør for DR2's satire og tema.

Jeppe Gaardboe (nr. 2. fra venstre) fik Cavlingprisen tidligere i år sammen med holdet bag ’I skattely’. | Foto: Mik Eskestad/Polfoto/Arkiv

Cavlingvinder Jeppe Gaardboe bliver den ene af af to nye redaktører på DR2. Her tiltræder han en stilling som redaktør for aktualitet og debat, hvor han afløser Christoffer Guldbrandsen.

Den anden redaktørstilling, som dækker over DR2's satire og tema, bliver besat af Jonathan Herrik, der senest har været redaktør for ’Dårligt Nyt’ på DR2 samt programserierne om død og sindssyge med Anders Lund Madsen som vært.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

”Vi har med Jeppe Gaardboe og Jonathan Herrik fået to rigtig stærke profiler med på holdetpå DR2. De er begge solidt fagligt funderet og kompromisløse i deres tilgang til journalistikken – og så har de begge en vigtig evne til at spotte væsentlige samfundsdagsordner og omsætte det til godt tv, som bliver vedkommende for rigtig mange,” udtaler DR2's kanalchef Michael Thouber i pressemeddelelsen.

Jeppe Gaardboe var med på holdet, som modtog Cavlingprisen for dokumentarprogrammerne ’I Skattely’. Han er desuden tilrettelægger på et afsnit af ’Danmark sælger ud’ på DR1, som handler om kapitalfonde og skuffeselskaber. Han har har tidligere været tilknyttet både TV Avisen og 21 Søndag og lavet programmer til DR2.

Jeppe Gaardboe tiltræder sin nye stilling 1. december 2014, mens og Jonathan Herrik tiltræder 1. januar 2015.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs