MediaWatch

Medie: Qvortrup tilbudt plads i TV3-realityprogram

Ugeblad har haft adgang til liste over mulige deltagere til reality-program på TV3, hvor Henrik Qvortrup står på. Han afviser ikke at være deltager i programmet, der skal optages i Sydafrika.

En dansk udgave af reality-konceptet “I'm A Celebrity Get Me Out Of Here” er på vej på TV3, skriver Her og Nu i den seneste udgave, hvor ugebladet angiveligt har fået fat i en liste over kendisser, der er blevet tilbudt en plads i programmet.

På listen er blandt andre tidligere chefredaktør og sigtede i Se og Hør-sagen Henrik Qvortrup.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Henrik Qvortrup og spurgt ham, om han skal med TV3 til Sydafrika, hvor programmet skal optages. Han afviser ikke, at være blevet tilbudt en plads på programmet.

”Der kommer ikke noget ud af ingenting. Kun lommeuld,” siger han til Ekstra Bladet.

Pressechef Søren Hedman på TV3 ønsker ikke at af- eller bekræfte hverken deltagere eller program, oplyser han til Ekstra Bladet.

På listen står over folk, der ifølge Her og Nu er blevet tilbudt plads på programmet, er bl.a. også WWF Verdensnaturfondens generalsekretær og Naser Khader, som tidligere har vundet en sag over Qvortrup og Se og Hør om, at der ikke var belæg for at skrive, at Naser Khader havde benyttet sig af sort arbejde i 2007. De afviser begge overfor Ekstra Bladet at skulle med til Sydafrika.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs