MediaWatch

Qvortrup: Kommer først for en dommer i 2017

Henrik Qvortrup regner først med at komme for en dommer i 2017, hvis han tiltales i Se og Hør-sagen. Ifølge hans juridiske rådgiver skal han ikke regne med fængsel, hvis han dømmes.

Foto: Tobias Selnæs Markussen/Polfoto/Arkiv

Journalist, kommentator og tidligere chefredaktør på Se og Hør, Henrik Qvortrup, forventer først at komme for en dommer i Se og Hør-sagen i 2017, skriver Folkebladet Lemvig.

Det sagde han til et foredrag i Holstebro, hvor han fortalte om sig selv og sagen.

"Den værste straf er, at det tager en krig. Og at jeg realistisk set ikke kan få en fast ansættelse, inden sagen er afsluttet," sagde Henrik Qvortrup ifølge Folkebladet Lemvig.

Lige nu er han kun sigtet i sagen, og derfor vil det kræve en tiltale, før han kan blive stillet for en dommer.

Han forventer dog at blive tiltalt, fordi Se og Hør-sagen er en så højtprofileret, som alle tilsyneladende har en mening om, fortalte han. Hvis han tiltales, erklærer han sig dog uskyldig.

Ifølge Henrik Qvortrups juridiske rådgiver skal den tidligere chefredaktør ikke regne med at skulle i fængsel, hvis han dømmes. I værste tilfælde bliver det til 14 dages betinget hæfte, mener rådgiveren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs