MediaWatch

Medarbejdere: TV 2-ledelse er kommet med indrømmelser

TV2-ledelsen viser forståelse for nogle af de punkter, medarbejderne kom med i deres udtalelse i går, og derfor fortsætter forhandlingerne mellem parterne, siger næstformand for medarbejderforening.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

TV 2-ledelsen er kommet med indrømmelser over for medarbejderne, og derfor fortsætter forhandlingerne mellem parterne, og medarbejdernes arbejdsnedlæggelse er afblæst.

"Vi har fået nogle indrømmelser, som vi nu forhandler videre med og ser hvad vi kan gøre. Vi er blevet lovet møder fremover. Så ledelsen tager det seriøst, og derfor er vi gået i arbejde igen," siger næstformand for TV 2 Nyhedernes medarbejderforening, Cathrine Reinert, til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs