MediaWatch

Dansk Handelsblad hyrer tidl. Downtown-direktør

Mediet om dansk detailhandel, Dansk Handelsblad, udvider ledelsen med en kommerciel chef.

Dansk Handelsblad har ansat Lars Helweg-Andersen i en ny stilling som kommerciel chef, skriver bladet i en meddelelse.

Den kommercielle chef får ansvaret for at få vækst i omsætning og indtjening gennem abonnements- og annoncesalg - samt fra eventuelt nye forretningsområder. Dertil kommer eventuelle opkøb eller samarbejder med andre fagmedier, skriver det Aarhus-baserede medie, der har Niels H. Carstensen som adm. direktør og ansv. chefredaktør.

Fortid på Downtown og Børsen

Lars Helweg-Andersen er tidligere direktør for dealsitet Downtown.dk, hvor han stoppede sidste år. Han har før da bl.a. været ansat på Dagbladet Børsen som direktør for salg og digitalt abonnement.

Dansk Handelsblads hovedmedie er avisen af samme navn, der udkommer ugentligt og er ejet af foreningen Købmandsforeningen. Bladet havde i 1. halvår 25.000 læsere ifølge Gallups læsertal - en stigning på 7.000 fra 1. halvår 2013.

Selskabet Dansk Handelsblad A/S kom sidste år ud med et overskud efter skat på 700.000 kr. ud af en bruttofortjeneste på 8 mio. kr. Et fald fra 2012, hvor selskabet havde sit bedste år siden 2008 med et resultat op 1,8 mio. kr. og en bruttofortjeneste på 8,8 mio. kr.

Dansk Handelsblad hentede også sidste år flere kræfter til bladsalget i skikkelse af Peter Helm-Petersen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs