"Jeg kan ikke forklare, hvorfor det er gået så galt med journalistikken i DR"

Den tidligere mangeårige DR-journalist Mette Fugl er bogaktuel. I den forbindelse retter hun kritik af den journalistiske udvikling i DR.

For små to år siden sagde Mette Fugl op på DR i protest mod den journalistiske udvikling. Nu er den mangeårige DR-korrespondont bogaktuel med bogen "Fra koncepeterne". Og kritikken af hendes gamle arbejdsplads holder hun fortsat fast i, skriver Jyllands-Posten.

"Jeg kan ikke forklare, hvorfor det er gået så galt med journalistikken i DR, som jeg synes, at det er. Men jeg har kaldt min bog "Fra koncepterne", fordi det hele er blevet til industriel massekommunikation, hvor alle historier skal pakkes i den samme ramme," siger Mette Fugl til Jyllands-Posten og kritiserer DR's segmentering af seerne, personificeringen af nyhederne og de såkaldte konstuktive nyheder.

Mette Fuglkom til TV-Avisens politiske redaktion i 1977 og siden 1992 har været DR's korrespondent i Bruxelles. Hun har desuden dækket andre dele af udenrigsstoffet, og rapporteret fra blandt andet Afghanistan, Irak og tsunamikatastrofen i Indonesien.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også