MediaWatch

Mette Fugl forlader DR

Efter 35 år i DR har journalist og EU-korrespondent Mette Fugl sagt op.

35 år i DR. De sidste 21 år som EU-korrespondent. Nu vil en af DR's velnok mest kendte ansigter journalist Mette Fugl hjem til Danmark igen og forlader derfor både DR og Bruxelles. Det skriver DR i en pressemeddelelse. 

Redaktionschef Thomas Falbe fra DR Nyheder er ked af at sige farvel til 63-årige Mette Fugl. 

”Mette Fugl har brugt et helt arbejdsliv i DRs tjeneste. Hun er blevet et ikon for danskerne og mange gange hyldet og anerkendt for sine uovertrufne evner til at kommunikere klart og forståeligt om vanskelige, men væsentlige, emner. Mette Fugl har gennem de seneste 21 år været DRs EU-korrespondent, og her har hun gennem vedholdende, kritisk og indsigtsfuld journalistik, gjort Europa og EU vedkommende og relevant for DRs seere, lyttere og internetbrugere,” siger Thomas Falbe.

Det er på tide at sige op og vende tilbage til Danmark, siger Mette Fugl, der kom til TV-Avisens politiske redaktion i 1977 og siden 1992 har været DR's korrespondent i Bruxelles. Hun har desuden dækket andre dele af udenrigsstoffet, og rapporteret fra blandt andet Afghanistan, Irak og tsunamikatastrofen i Indonesien.

"Det er naturligvis med en vis vemodighed, at jeg har valgt at sige stop efter et langt og for det meste privilegeret arbejdsliv. Men jeg har været væk fra Danmark i mange år og synes at det er på tide, at tage hjem," siger hun i en pressemeddelelse. 

- JHT


 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs