Bornholm siger ”bye bye” til broadsheet

Fra i dag kommer Bornholms Tidende fra trykpressen i tabloidformat. Avisens journalister går på gaden for at promovere ændringen.

Det er slut med de store armbevægelser, når solskinsøens indbyggere fremover skal læse Bornholms Tidende. I går udkom avisen nemlig for sidste gang i det store broadsheet-format, skriver Journalisten.dk.

Fra i dag skifter lokalavisen til det mindre, mere kompakte tabloidformat. Derfor har Bornholms Tidende op til ændringen også været på charmeoffensiv for at kapre nye abonnenter til den opdaterede avis. Det er blevet til 400 nye abonnenter, oplyser chefredaktøren.

”Vi har fået ekstremt mange positive reaktioner, siden vi lancerede, at der snart ville ske noget nyt. Og vi har i forvejen omkring 20.000 læsere hver dag på en ø, hvor der bor cirka 40.000 – så det er faktisk rigtig godt,” siger Bornholms Tidendes chefredaktør Søren Christensen til Journalisten.dk.

Charmeoffensiven fortsætter i dag, hvor Bornholms Tidendes journalister blandt andet går på gaden for at møde læserne.

Avisen brugte desuden i går forsiden på at markere den sidste dag som broadsheet-avis og pege frem mod dagens ændring til tabloid.

Fra Twitter:

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter