MediaWatch

Hæder til lokalmedier

Ved overrækkelsen af Ugeavisernes Årspris var der priser til Herlev Bladet, Lokalavisen Frederikssund og Sydsjællands Tidende, der blev belønnet for sin redaktionelle udvikling.

Den lille lokalavis Sydsjællands Tidende modtog onsdag specialmediernes specialpris i konkurrencen Ugeavisernes Årspris. Det skriver Danske Medier i en pressemeddelelse.

Prisen på 10.000 kroner gik til lokalmediet fra Vordingborg for avisens redaktionelle udvikling. Det omfatter blandt andet artikler om kampen for at blive produktionshavn for den nye Storestrømsforbindelse og lokales modstand mod at blive naboer til kæmpevindmøller. Sydsjællands Tidende vandt desuden guld for deres features om netop produktionshavnen.

I kategorien nyheder vandt lokalavisen Frederikssund for artikler om orkanen Bodils ødelæggelser og Herlev Bladet vandt for dets valgnummer ”Følg den røde tråd” i forbindelse med sidste års kommunalvalg.

Der var i alt indsendt 100 bidrag til konkurrencen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs