MediaWatch

”Spotify for magasiner” får franske blade på hylden

Den svenske magasin-platform Readly, der har ambition om også at åbne i Danmark inden nytår, har indgået international aftale med udgiveren bag blade som Paris Match og Elle.

Readly erhverver sig rettighederne til at udgive blade fra det franske magasinforlag Lagardére Active. Det skriver den svenske magasin-platform i en pressemeddelelse.

Readly, der giver samlet adgang til et bredt udvalg af magasiner på tværs af udgivere, får rettighederne til at distribuere adgang til de fransk magasiner internationalt. Lagardére Active er udgiveren bag blandt andet Paris Match, Elle, ICI Paris og Art & Decoration.

Readly har ambitioner om også at åbne i Danmark inden nytår, hvor der med de globale rettigheder til Lagardére Active nu også kan blive adgang til de fransk blade.

”Vi er selvfølgelig ekstremt glade for det her samarbejde med en af verdens førende udgivere. Vi ved, at ”content is king” for forbrugerne, og med de ekstremt stærke brands Lagardére Active har i deres portefølje, styrker vi vores internationale service,” siger Stefan Ohlsson, CCO for Readly International, i en pressemeddelelse.

Readly bygger digital aviskiosk

Aller forhandler med Readly

"Magasin-spotify": Vi kommer til Danmark inden nytår

Readly henter Aller-chef

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs