MediaWatch

Fagblade skifter navne og udseende

DS-Bladet og ByggeTeknik får nye navne og udseende på grund af ændringer i organisationen bag og formatet.

Der er nyt navn og udseende til to gamle blade. Det drejer sig om DS-bladet, som nu hedder Arbejdsgiverne, og ByggeTeknik, som fra årsskiftet vil hedde Dagens Byggeri.

Det skriver Danske Medier.

Forklaringen på den nye titel til DS-bladet skyldes, at organisationen, som udgiver bladet har skiftet navn fra DS Håndværk&Industri til Arbejdsgiverne. I samme ombæring har de valgt at præsentere sig med et nyt layout.

Hos Byggeteknik, der udgives af FagbladsGruppen, skyldes navneskiftet til Dagens Byggeri, at bladet fra årsskiftet kommer i et magasinformat 15 gange om året. Samtidig bliver MaskinTeknik og GrønTeknik slået sammen til en selvstændig sektion i magasinet.

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs