MediaWatch

Hvem er de nye mediestøtte-ansøgere?

Nye titler fra store avishuse, der i forvejen får støtte, en stor gruppe erhvervs- og branchemedier, et par kristne medier og en række lokale medier. MediaWatch giver et overblik over de nye mediestøtteansøgere.

De store avishuse, der i forvejen får støtte, øjner muligheden for at søge støtte til et par titler mere. En række små lokalmedier ser muligheder for støtte. Aller Media tester vandene med en række ugeblade og magasiner. Og så fylder branche- og fagmedier til især byggebranchen og landbruget godt på listen.

Kulturministeriet offentliggjorde for nylig listen over de medier, der har søgt om produktionsstøtte efter den nye mediestøtteordning. De traditionelle dagblade udgør ikke overraskende en stor del af de i alt 98 ansøgere, men en række nye medier har meldt sig på listen.

MediaWatch har forsøgt at inddele de nye ansøgere i nogle brede kategorier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs