MediaWatch

Hvem er de nye mediestøtte-ansøgere?

Nye titler fra store avishuse, der i forvejen får støtte, en stor gruppe erhvervs- og branchemedier, et par kristne medier og en række lokale medier. MediaWatch giver et overblik over de nye mediestøtteansøgere.

De store avishuse, der i forvejen får støtte, øjner muligheden for at søge støtte til et par titler mere. En række små lokalmedier ser muligheder for støtte. Aller Media tester vandene med en række ugeblade og magasiner. Og så fylder branche- og fagmedier til især byggebranchen og landbruget godt på listen.

Kulturministeriet offentliggjorde for nylig listen over de medier, der har søgt om produktionsstøtte efter den nye mediestøtteordning. De traditionelle dagblade udgør ikke overraskende en stor del af de i alt 98 ansøgere, men en række nye medier har meldt sig på listen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs