MediaWatch

Global: Stort millionunderskud i norsk mediehus

Det norske mediehus Amedia kommer ud af første halvår med et underskud på over 40 mio. kr., tidligere New York Times-chef er hentet til kinesiske Alibaba og Kinas største online-videoproducent stifter filmselskab.

Foto: PR-foto

H1: Norsk mediehus i stort millionunderskud

Amedia, som er ejet af Telenor og LO, er blevet hårdt ramt af den faldende indtjening på papiravisen og kommer ud af årets halvår med et underskud på 44 mio. kr., skriver Kampanje. Det er et drastisk fald i forhold til samme periode sidste år, hvor Amedia landede et overskud for årets første seks måneder på 66 mio. kr. Det er især lavere annonceindtægter, som står bag faldet. Ifølge Amedias topchef, Are Stokstad (billedet), er Amedia dog i stand til at stå imod nedgangen på grund af allerede igangsatte omkostningsbesparelser og nedskæringer. Egmont har tidligere været medejer af Amedia.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs