MediaWatch

Global: Guardian går sammen med US-lokalmedier

Guardian udvider rækken af partnerskaber, Californien øger skattefradrag til tv- og filmbranche, og endnu en uafhængig britisk tv-producent er på vej til at blive solgt til USA.

Guardian i nye partnerskaber med lokalmedier i USA

Inden weekenden er omme har den britiske hæderkronede avis The Guardian føjet endnu et par partnerskaber med mindre lokalmedier i USA til, skriver Columbia Journalism Reviews. Således har avisen indgået et partnerskab med The Texas Observer omkring immigrationskrisen i USA og udokumenterede dødsfald blandt immigranter i Texas samt et partnerskab med the St. Louis Post-Dispatch omkring raceproblematikken i kølvandet på urolighederne i Ferguson. Tidligere har The Guardian samarbejdet med The New York Times, ProPublica, Twitter, Tumblr, Kickstarter samt en række andre lokalmedier i USA. Ifølge The Guardian er partnerskaber en naturlig del af avisens filosofi om at forbedre journalistikken og lave bedre historier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Ekstra Bladet overhaler B.T. på trafikmåling i juni

Der blev for første gang i flere år trukket flere sidevisninger og besøgende til ekstrabladet.dk end konkurrenterne på B.T. i juni måned. Chefredaktør tror på B.T.s generobring af førerpositionen, og målt på unikke brugere og besøgstal har B.T. halet ind på konkurrenten.

EM-sponsor lægger penge i dansk fodboldmedie

Bold.dk’s redaktionelle dækning af EM i kvindefodbold har fået en saltvandsindsprøjtning fra Visa igennem kampagnen ”The Equal Sponsorship”, som skal bringe dækningen op på niveau med herrefodbold.

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs