MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

S afviser flere penge til medieområdet, flere medier vil tilbyde corona-test, 20.000 medlemmer til Zetland, og Monday Media rykker uden for Skandinavien. Ugen og året går på - her får du 2020's sidste nyhedsoverflyvning over medieugen.

Både TV 2 og DR er begyndt at tilbyde lyntest for corona ved indgangen for de ansatte, der skal møde ind fysisk | Foto: Agnete Schlichtkrull/TV 2

Det blev ugen, hvor nedtællingen til endnu en nedlukning af landet er gået i gang i lyset af et stærkt voksende smittetal især i hovedstadsområdet. Men det har ikke betydet stilstand i mediebranchen. Få overblikket over de seneste syv dages vigtigste historier i årets sidste Briefing fra MediaWatch.

Netop udviklingen af coronasmitte fik i ugens løb flere mediehuse herunder TV 2 og DR til at tilbyde medarbejderne at få foretaget en lyntest ved indgangen, inden de møder ind på arbejdspladsen, mens Politiken har indført nødberedskab og testkrav.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs