MediaWatch

Indslag med Ane Cortzen: Dét vil vi huske 2020 for – og det vil vi gerne glemme

Podcast. I årets sidste mediepodcast filtrerer vært Ane Cortzen et vildt medieår 2020 med kyndig hjælp fra Ulla Pors Nielsen, TV 2, Le Gammeltoft, Heartbeats, journalist og vært Abdel Aziz Mahmoud, P1-chef Nikolai Thyssen og Karl Erik Stougaard, Nordjyske.

Foto: Magnus Møller

Corona-spøgelset, #metoo-brølet og en tsunami af pressemøder. 2020 har været et ustyrligt, turbulent og krævende år, men hvilke højde- og lavpunker står tilbage for mediebranchen?

Det sætter vært Ane Cortzen fokus på i årets sidste udgave af mediepodcasten Indslag. Med sig til at filtrere året har hun Ulla Pors Nielsen, chefredaktør for TV 2 News, og Le Gammeltoft, adm. dir. for Heartbeats – med indspark fra chefredaktør Karl Erik Stougaard, Nordjyske Medier, journalist og tv-vært Aziz Abdel Mahmoud og P1-chef Nikolai Thyssen.

God jul, godt nytår og på genhør i 2021. Indslag er tilbage igen fredag den 8. januar.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på podcastplatforme som Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk, i MediaWatchs app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere