MediaWatch

Apple vil lave eget tv-show

Virksomheden udvider sit underholdningsunivers i krigen mod konkurrerende streamingtjenester.

Det er ikke nok at konkurrere mod streamingtjenester som Spotify om musikabonnenternes gunst med sin relativt nye musiktjeneste Apple Music.

Nu åbner tech-kæmpen endnu en front i streamingkapløbet med en ny, egenproduceret tv-satsning, der får titlen "Planet of the Apps". Det skriver Politiken.

Den nye reality-serie kommer til at handle om app-udviklere og er netop gået i gang med at finde deltagere, der vil blive udvalgt hen over sommeren og i efteråret. Planen er, at der skal findes 100 app-skabere, som reality-serien skal følge over en længere periode ifølge Politiken.

Tv-produktionen, der forventes at blive tilgængelig på Apples platforme i løbet af 2017, bliver dermed et tiltag, der løfter Apple op i kategorien af streamingtilbud, der producerer sine egne tv-produktioner i stil med Netflix, HBO og Youtubes Red-kanal.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs