MediaWatch

TV 2 Play lancerer app til Apple TV

Streamingtjenesten bliver tilgængelig på Apple TV via nyudviklet app.

Foto: PR/TV 2

TV 2's streamingtjeneste TV 2 Play kan nu ses på den nyeste udgave af Apple TV ved hjælp af en nyudviklet app. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

"Vi har udviklet app'en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2's kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen," siger Bo Bergstedt, platformschef hos TV 2, i meddelelsen.

TV 2 Play kan også ses via Apple-teknologien Airplay på den tidligere udgave af Apple TV samt via Google Chromecast.

På TV 2's streamingtjeneste er der mulighed for at se TV 2's kanaler direkte, se tidligere programmer on demand samt dedikeret indhold til TV 2 Play. Seneste melding fra TV 2 lød, at TV 2 Play har rundet 250.000 abonnenter.

Ud over TV 2 Play kan blandt andet DR TV, MTG's Viaplay og Discoverys Dplay ses via app på Apple TV.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs