MediaWatch

TV 2 Play lancerer app til Apple TV

Streamingtjenesten bliver tilgængelig på Apple TV via nyudviklet app.

Foto: PR/TV 2

TV 2's streamingtjeneste TV 2 Play kan nu ses på den nyeste udgave af Apple TV ved hjælp af en nyudviklet app. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

"Vi har udviklet app'en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2's kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen," siger Bo Bergstedt, platformschef hos TV 2, i meddelelsen.

TV 2 Play kan også ses via Apple-teknologien Airplay på den tidligere udgave af Apple TV samt via Google Chromecast.

På TV 2's streamingtjeneste er der mulighed for at se TV 2's kanaler direkte, se tidligere programmer on demand samt dedikeret indhold til TV 2 Play. Seneste melding fra TV 2 lød, at TV 2 Play har rundet 250.000 abonnenter.

Ud over TV 2 Play kan blandt andet DR TV, MTG's Viaplay og Discoverys Dplay ses via app på Apple TV.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs