Ekstra Bladet lægger redaktioner sammen

Avisen lægger nyheds- og tv-redaktioner sammen og udskiller Ekstra Bladets eksterne produktion i egen enhed. Tv-vært fratræder.
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Ekstra Bladets nyheds- og tv-redaktioner rykker sammen i en ny struktur på mediet. Det oplyser Ekstra Bladet i en pressemeddelelse.

Den samlede nyhedsredaktion får Pernille Holbøll, digital nyhedschef, i spidsen. Søren Langelund, der hidtil har været redaktionschef på Ekstra Bladet TV, forlader Ekstra Bladet og skifter i stedet til kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting. Rokeringen betyder også, at Ekstra Bladet siger farvel til tv-live-vært Paula Larrain.

"Vi er nu kommet forbi babystadiet på web-tv og er klar til at tage næste skridt, som betyder, at vores journalister på ekstrabladet.dk bruger lige nøjagtig dét virkemiddel - tekst, billeder eller tv - som giver brugerne den bedste oplevelse," siger Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen i en pressemeddelelse om omlægningen.

Ekstra Bladet skriver videre, at store begivenheder også fremover vil blive live-dækket af tv, mens mindre nyheder vil blive dækket live af tekst og still-billeder.

"Live er ikke en enten-eller-størrelse. Live handler om at kunne sætte maksimalt ind og dække de nyheder, der optager brugerne, og benytte de fortælleredskaber, der giver bedst mening. Det være sig tekst, billede, liveblogs og tv. Den nye struktur vil for alvor give os muligheden for at cementere, at det er det, ekstrabladet.dk er bedst til," udtaler Pernille Holbøll.

Thomas Stokholm, der er tv-direktør på Ekstra Bladet, vil fremover bruge sin tid på Ekstra Bladets eksterne tv-produktioner. Ifølge pressemeddelelsen skal Ekstra Bladet TV i efteråret producere et nyt tv-format for en dansk tv-kanal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også