MediaWatch

EB-chef skifter til kommunikationsbureau

Bureauet Ulveman & Børsting har været på rov hos Ekstra Bladet for at finde ny rådgiver.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Nyhedschef på Ekstra Bladet TV, Søren Langelund, skifter avisen på Rådhuspladsen ud med kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting. Det skriver hans kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Han begynder i sit nye job som rådgiver 1. august og har erfaring fra blandt andet DR2 og TV 2 News inden sin ansættelse på Ekstra Bladet.

"Søren har et stærkt netværk i nyhedsmedierne og forstår, hvordan de sociale medier spiller sammen med de traditionelle medier. Han har stærke kompetencer inden for tv-mediet - herunder net-tv, der vinder kraftigt frem overalt, og som virksomheder med fordel kan udnytte bedre," udtaler adm. direktør og partner i Ulveman & Børsting, Michael Ulveman, i pressemeddelelsen.

"Jeg glæder mig umanerligt meget til at komme helt ind i kernen af det erhvervspolitiske maskinrum og sammen med nogle af branchens dygtigste bruge mine kompetencer fra en fantastisk årrække i nyhedsorkanen til at tage et mere konkret medansvar for samfundsudviklingen," siger Søren Langelund om sit nye job.

Ulveman & Børsting er blevet til, efter Mikael Børsting for nylig forlod Geelmuyden Kiese og i stedet sluttede sig til kommunikationsbureauet Ulveman & Partners, der ved den lejlighed skiftede navn til Ulveman & Børsting.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs