MediaWatch

Madmagasin bliver genfødt på nettet

Copenhagen Food relancerer sig selv som netmedie med fokus på nyheder, portrætter og reportager til foodies.

Foto: Skærmdump fra copenhagenfood.dk

Sidste nummer af det trykte magasin Copenhagen Food udkom i begyndelsen af marts. Nu er mediet relanceret i en ny digital udgave på hjemmesiden copenhagenfood.dk.

På trods af at printmagasinet af samme navn måtte dreje nøglen om, tror madmediet på en lysere fremtid på nettet.

"Det er jo ingen hemmelighed, at mediebilledet ændrer sig i de her år. Og dermed også de spilleregler, man må indordne sig under som magasin. Den nye udgave af Copenhagen Food bliver meget brugervenlig med fokus på aktualitet," udtaler redaktør Christian Laustrup Møller om den nye hjemmeside i en pressemeddelelse.

Forhåbningerne til fremtiden er ifølge Copenhagen Food, at hjemmesiden skal være et fast stoppested for såkaldte foodies – entusiaster der lever og ånder for god mad og drikke. Indholdet på hjemmesiden bliver en blanding af nyheder, guider, portrætter og reportager.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs